Apa de o calitate ireproșabilă este resursa noastră naturală cea mai prețioasă!

Un nutrient esențial pentru sănătatea și bunăstarea noastră.

Comandă direct în magazinul online și te ajutăm cu cele mai bune sfaturi!

Aceasta nu trebuie să fie influențată de instalațiile defectuoase din clădire. Prin urmare, este necesară o atenție deosebită pentru a asigura calitatea apei până la ultimul punct de colectare – de la proiectare la implementarea igienică.

Viitorul în vizor:
Odată instalate, conductele sunt ascunse în perete și podea. De aceea este atât de important, să se aibă în vedere viitorul în momentul alegerii sistemului de conducte. RAUTITAN convinge cu durabilitatea sa și creează rezerve suplimentare pentru standardele de igienă de mâine.

teava rehau rautitan flex

Este timpul pentru un nou tip de instalație

RAUTITAN este adaptat în mod optim pentru configurații inteligente de țevi, mai ales pentru soluții în buclă și cu conducte inelare. În cazul în care punctele de colectare individuale sau chiar unitățile de utilizare nu sunt folosite pentru o anumită perioadă de timp sau pe termen lung, apa continuă să circule – pentru a combate apariția microbilor cum ar fi, de exemplu, Legionella.

Tehnologie optimizată pentru igienă

RAUTITAN previne depunerile pe suprafețele netede din conductă. Contururile interioare ale fitingurilor sunt optimizate hidraulic și impresionează cu o pierdere foarte redusă de presiune. Toate materialele folosite sunt supuse unor controale riguroase și sunt certificate pentru utilizarea cu apa potabilă.

Despre Stocon Srl Bacau

Stocon Srl Bacău: încălzire în pardoseală, instalații termice și sanitare, panouri solare, cazane, centrale
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.