Ventilație cu aport aer proaspăt

ventilatie cu aport aer proaspat,bacau,stocon,oferteVentilație cu aport de aer proaspăt

O bună aerisire, o condiție necesară pentru o ședere plăcută oriunde.

Ajutor pentru cei care suferă de alergii, sistemul reduce iritarea tractului respirator.

Aproape o casă din zece are probleme cu mucegaiul și de cele mai multe ori s-a constatat că există foarte mult praf fin în interiorul casei.

Pentru o viață sănătoasă este necesară o buna ventilație.

Sporește confortul casei printr-un aport de aer proaspăt, bucură-te de beneficiile unui climat sănătos, confortabil, ușor de utilizat, sustenabil.

Sănătate

În interiorul clădirilor, sunteți expuși poluării continue cu substanțe și gaze cum ar fi praful fin, monoxid de carbon și dioxid de carbon, oxizi de azot, radon și thoron. O condiție prealabilă pentru o viață sănătoasă și condiții excelente de lucru sunt furnizarea de aer proaspăt, filtrarea aerului furnizat și evacuarea aerului contaminat. Sistemele de ventilare oferite de Stocon Srl, asigură cel mai bun aport de aer proaspăt. Sistemele de control asigură neobservat introducerea și eliminarea fluxurilor de aer în clădirile rezidențiale și de birouri. În acest fel, spațiile sunt alimentate cu aer bogat în oxigen iar poluanții și mirosurile sunt eliminate din încăperi. Vestea bună pentru cei care suferă de alergii ar fi că acest sistem reduce iritarea tractului respirator. Sănătatea d-voastră, performanțele și capacitatea de concentrare sunt influențate pozitiv cu ajutorul acestui sistem de ventilație.

Beneficii

 • mai puțină umiditate în casă
 • împiedică producerea de mucegai
 • îmbunătățește concentrarea
 • reducerea alegiilor și iritațiilor respiratorii

Confort, ușor de utilizat

Un mediu interioir plăcut este o condiție prealabilă pentru confort în viață și în spațiile de lucru. Acest confort are la bază un aer curat și sănătos, care nu afectează în mod negativ temperatura din încăpere. Sistemele de ventilare oferite de Stocon Srl creează sentimentul familiar de confort dorit. În sistemele de ventilație controlată, furnizarea și eliminarea aerului se face individual în fiecare cameră în parte la parametrii doriți.

Beneficii

 • ușurința în utilizare
 • sistem foarte silențios
 • garanția aerului proaspăt 24 de ore în fiecare zi
 • sistem de ventilație controlat din automatizare

Sustenabilitate

O clădire durabilă impresionează cu durata lungă de viață și conservarea valorii ei. O bună ventilație susține durabilitatea de spații rezidențiale și de birouri. În plus, clădirile bine ventilate au o reducere a emisiilor de CO2. Sistemele de ventilație ajută la acest lucru iar aerul exterior va fi totodată preîncălzit. Prin această tehnică locuința sau spațiul de lucru vor fi la temperatura dorită – fără prea mult consum suplimentar de energie. Prin comparație, atunci când deschideți o fereastră cu scopul de a ventila o încăpere, aerul care intră în încăpere trebuie încălzit de la valoarea exterioară care generează costuri suplimentare. Cu sistemul de ventilație oferit de Stocon Srl, o să economisiți o mare parte din aceste costuri deoarece randamentul schimbătorului de căldură este de 90%.

Beneficii

 • consum minim de energie, economie maximă de energie
 • reducerea emisiilor CO2
 • respectarea cerințelor legale
 • valorificarea energiei la cele mai mici costuri

Aer curat, proaspăt și temperatură potrivită, ori de câte ori doriți, fără efort.

ventilatie cu aport aer proaspat,bacau,stocon,oferte2

Sistemele de ventilație sprijină un mediu interior sănătos și confortabil. Tehnologia modernă asigură prevenirea mucegaiului, petelor de umiditate, mirosurilor și problemele de sănătate, cum ar fi alergiile nedorite, iritarea căilor respiratorii și durerile de cap. Așa veți trăi și veți lucra mult mai sănătos, dar de asemenea, vă veți relaxa într-un mediu plăcut.

Alimentarea încăperilor cu aer proaspăt și evacuarea aerului poluat din încăperi vor fi în echilibru. Fluxurile de aer nu se amestecă ci rămân separate. Numai temperatura dorită rămâne, datorită ventilației moderne nu va fi nici mai cald, nici mai rece.

Aerul contaminat, aerul umed și mirosurile neplăcute sunt eliminate menținând în același timp căldura în cameră astfel să nu se piardă energie.

O ventilație echilibrată = eliminarea aerului contaminat, introducerea aerului curat, exact în cantitățile potrivite.

Click aici > Broșură ventilație cu aport de aer proaspăt

Ventilație cu aport aer proaspăt
5 (100%) 1 vote[s]

Comentariile sunt închise.