Sfaturi realizare canalizare fonoabsorbantă

Sfaturi realizare canalizare fonoabsorbantă

De câte ori aţi păţit să fiţi cazat la un hotel şi să aveţi impresia că cineva a tras apa sau face duş în baia dvs?! Instalatorii nu prea vorbesc despre acest subiect, dând vina pe cei care izolează. ÎNSĂ DIN INSTALAŢIE VINE PROBLEMA – fie că e la un hotel, acasă, sau la o clădire de birouri. Dar acum sunt şi soluţii…

Explicaţia. De ce conductele nu îşi fac treaba în linişte ? Câteva dintre motive:

– Pentru că apa curge turbulent în conducte, iar zgomotul se amplifică odată cu mărirea fluxului de apă;

– Pentru că instalaţiile de ridicare a presiunii apei produc zgomot- instalaţii de hidrofor, de exemplu;

Cele mai problematice sunt de fapt conductele principale, care dacă ar respecta nişte cerinţe minimale şi ar fi montate corect ar putea elimina peste 50% din sunetele canalizării.

Soluţii de conducte care elimină sunetele canalizarii:

O instalaţie care asigură confortul total permite circulaţia apei la temperaturi mari, are un diametru generos şi, nu în ultimul rând… este silenţioasă. REHAU vine ca soluţie cu ţeava Raupiano Light care a fost proiectată să reziste până la temperaturi apropiate de 100 de grade şi substanţe agresive. În plus, realizează scurgerea fără niciun zgomot.

Ţevile robuste şi antifonice de la Rehau beneficiază de un program extins de fitinguri şi elemente de fixare.

Raupiano Light poate fi încorporat şi în obiecte cu cerinţe speciale de protecţie fonică. Prin proprietăţile sale fonoizolante, el reprezintă în numeroase domenii soluţia potrivită şi răspunde necesitaţilor în creştere de linişte şi relaxare a populaţiei.

Comentariile sunt închise.