Sfaturi despre punctul termic

Sfaturi despre punctul termic

Centralele în condensaţie în general sunt de bună calitate nefiind accesibile la producţie decât unui număr limitat de fabricanţi care au tehnologia necesară. Trecând peste principiul general de funcţionare (condensaţia) care le face foarte eficiente sunt de regulă mult mai fiabile decât centralele de perete  standard.

Noi suntem reprezentanţi BUDERUS  fiind principala noastră recomandare. Marca BUDERUS  aparţine grupului Junkers Bosch, nu se vinde în hypermarketuri sau prin retailişti , motivaţia fiind că este un produs care în viziunea fabricantului trebuie să funcţioneze impecabil de fiecare dată şi trebuie să-şi găsească locul potrivit în instalaţie condiţii pe care numai o firmă clar specializată le poate garanta. În România sunt puţin peste 100 de firme acreditate să fie furnizori Buderus iar numărul lor e în scădere, nu din cauza cererii ci din cauza condiţiilor impuse de producător.

Dacă d-voastră ca beneficiar solicitaţi noi putem susţine cu preţ bun şi alte variante de cazan având bune relaţii cu majoritatea furnizorilor importanţi.

La alegerea tipului de echipare a punctului termic trebuie ţinut cont de opţiune d-voastră pentru sistemul solar boilerul sau puferul după caz fiind ale sistemului solar nu ale pachetului cazanului evitând cheltuieli inutile.

De asemenea e momentul să ştiţi dacă montaţi sau nu şemineu cu recuperare a căldurii care pe lângă utilitatea estetică şi funcţională din casa contează ca şi cazan pe lemne pus în cascadă cu  cazanul în gazeificare, sistemul de panouri solare şi rezistenţa electrică a sistemului solar.

Comentariile sunt închise.