Ce este încălzirea în pardoseală

Ce este încălzirea în pardoseală ?

http://www.incalzire-in-pardoseala-stocon.ro/

Cu o experienţă de peste 25 de ani în producerea sistemelor pentru încălzire în pardoseală, vă puteţi baza pe produsele marca Rehau Polymer.

Sistemele pentru încălzire în pardoseala oferite de Rehau Polymer,prin Partenerul Autorizat Sc Stocon Srl,au fost concepute pentru a vă oferi confortul şi eficientă dorită.

Variatiile de temperatura se pot produce atunci când se utilizează radiatoare sau alte corpuri de încălzit, datorită zonei de acoperire neuniforme. Încălzirea în pardoseală – se realizează pe întreaga suprafaţă de contact, căldura fiind recepţionată uniform la nivelul corpului.

incalzire in pardoseala bacau rehau

Ca termen general,încălzirea în pardoseală,funcţionează prin circulaţia apei calde, printr-o reţea de ţevi, poziţionate în pardoseală, care eliberează căldura în spaţiul de locuit. Prin încălzirea cu radiatoare, există posibilitatea că, anumite zone să rămână neîncălzite. Încălzirea în pardoseală, asigura o încălzire completă, prin dispunerea ţevilor pe toată suprafaţa.

Tehnologia modernă de control a temperaturii,folosită de Rehau,vă oferă posibilitatea să acoperiţi pardoseala cu ce doriţi d-voastra:parchet,gresie,marmură,etc.

Încălzirea în pardoseală, oferă o curbă a nivelului de transfer de căldură ideală, prin conceptul  “warm feet and cool head” (încălzire uniformă la nivelul corpului, căldura ajungând optim la nivelul capului), faţă de încălzirea prin corpuri de încălzit care oferă o curbă a nivelului de transfer neuniforma “hot head and cold feet” (încălzire în exces la nivelul capului, la nivelul corpului avem senzaţia de rece).

Datorită faptului că, întreg sistemul pentru încălzire în pardoseala este total ascuns; fără ţevi aparenţe, corpuri, etc., amenajarea şi exploatarea spaţiului se poate face foarte uşor. Sistemul de încălzire în pardoseală, înglobat în pardoseala şi operabil din termostat / telecomanda, oferă o garanţie de 100% a inclazirii. Suprafaţa podelei reprezintă un emiţător foarte mare de căldură, care se poate realiza doar prin circulaţia apei “calde” (apa este încălzită între 35-45 gr C). Astfel avem posibilitatea folosirii surselor de energie regenerabile că, energia solară, apa geotermală.

Comentariile sunt închise.