Prezentare Relazzo sistemul de pavare terase Rehau

Prezentare Relazzo sistemul de pavare terase Rehau

pavare terase relazzo

RELAZZO Sistemul de pavare terase de la REHAU

Pentru modelarea terasei dvs., a balconului sau a cărării prin grădină vă stau la dispoziţie şase tonuri diferite de culoare şi cele două variante diferite de suprafaţa – în funcţie de faţa pe care o alegeţi. Cu ajutorul unor componente calitative, de exemplu reflectoare la sol realizate din oţel special, terasa dvs. este pusă în valoare.

Dacă doriţi să vă bronzaţi în şezlong, să luaţi micul dejun într-o dimineaţă de primăvara sau să faceţi un grătar seară sau dacă doriţi pur şi simplu să vă relaxaţi după o zi de muncă obositoare pe terasa dvs. doriţi în primul rând să petreceţi clipe de linişte, să vă deconectaţi şi să vă bucuraţi de vremea frumoasă. Când însă vremea nu va permite aceasta, sistemul Relazzo de pavare terase de la REHAU vă salvează : mai dur decât problemele zilnice şi rezistent la multe solicitări şi intemperii.

Pentru sistemul Relazzo, REHAU utilizează RAUWOOD, un material de legătură inovator din WPC (Wood-Polymer-Composites) care reuneşte naturaleţea lemnului cu avantajele polimerilor moderni, compus din fibre de lemn rezistente din pădurile europene şi polipropilena ecologică.

RELAZZO este compus în proporţie de peste 50% din esenţe indigene de lemn, provenind din silvicultura regenerată. În acest fel vă decideţi pentru alternativă ecologică la esenţele tropicale şi la esenţele tari.

În plus RELAZZO este integral reciclabil.

Comentariile sunt închise.