Prezentare aspiraţie centralizată Rehau Vacuclean

Rehau Vacuclean reprezintă modalitatea de aspirare cea mai avansată şi igienică: îndepărtează chiar şi cel mai fin praf din încăpere şi creşte calitatea vieţii.

aspirație centralizată rehau vacuclean> Descarcă prezentare sistemul de aspirare centralizată Rehau Vacuclean

* prezentarea este în PowerPoint, dacă întâmpinați dificultăți în vizualizare,vă rugăm descărcați PowerPoint Viewer 2007…click aici

ASPIRAREA PRAFULUI CU VACUCLEAN

PUTERNIC ÎN LUPTA CU PRAFUL ţI ALERGIILE!

NICI O ŞANSă PENTRU ACACRIENI, BACTERII & CO.

Vacuclean este un sistem de randament mare, compus dintr-o unitate centrală de aspirare, un sistem de ţevi fonoizolante RAUPIANO PLUS şi accesorii – este şi silenţios. Igienic şi comod în utilizare!

 Praful rămâne complet în sacul aspiratorului ?

  • Se poate admite că cea mai mare parte a prafului (mizeria mai mare) rămâne în sacul aspiratorului.
  • Dar ce se întâmplă cu microorganismele precum acarienii sau praful fin, pe care nu-i putem vedea cu ochiul liber ?
  • Tocmai aceste micoparticule sunt responsabile pentru multe probleme de sănătate precum alergie la praf sau boli astmatice.
  • În plus aceste microparticule nu sunt înlăturate în timpul curăţeniei, ci doar împrăştiate în încăpere prin ventilaţia aspiratorului. Imediat după câteva minute de la aspiratul normal se poate observa că paticulele de praf s-au aşezat din nou, astfel, rezultatul curăţeniei este vizibil pe mobilă !
  • Contrar acestora, particulele dăunătoare ce pot pătrunde în plămâni, care sunt mai mici decât o miime dintr-un milimetru, au nevoie de mai multe ore pentru a se depune din nou. În cazul persoanelor alergice acest lucru conduce la neplăceri masive!

Comentariile sunt închise.