Panouri solare SONNENKRAFT

panouri solare sonnenkraft
Panouri solare SONNENKRAFT
Stocon Srl Bacău vă recomandă cu încredere panourile solare Sonnenkraft.

Vă oferim panouri solare pentru producerea apei calde menajere,panouri solare cu aport la căldură,panouri solare pentru instalaţii mari.
panouri solare sonnenkraft

SONNENKRAFT – Panouri solare Bacău > a fost unul dintre pionierii energiei solare încă din 1922. Dar timpurile se schimbă şi nevoia pentru energii eficiente şi nepoluante este din ce în ce mai mare. De curând chiar şi familiile arată un interes ridicat în cumpărarea unor sisteme pentru casele lor care să le facă mai nepoluante,mai economice şi independente.

SONNENKRAFT – Panouri solare Bacău > suntem mai mult decât pregătiţi să vă îndeplinim cerinţele. Nu numai că dezvoltăm continuu noi tehnologii pentru optimizarea folosirii energiei solare,dar, în acelaşi timp, am lucrat intens pentru a vă fi cât mai uşor să puteţi vinde, instala şi depana sistemele SONNENKRAFT.

SONNENKRAFT – Panouri solare Bacău > este unul din dezvolatatorii de vârf ai Europei în domeniul soluţiilor eficienţei energiei solare de caliate premium.

SONNENKRAFT – Panouri solare Bacău > este parte din SolarCAP care deţine şi ARCON. VKR Holding este propietarul SolarCAP.

De ce energie solară ?

Mediul

Motivaţia pentru achiziţionarea unei instalaţii de energie solară SONNENKRAFT poate fi foarte variată! Cele mai evidente sunt avantajele de mediu: energia solară nu generează poluare, este eficientă şi nu provoacă nici un inconvenient pentru împrejurimi.

Economia

Ideea de a crea căldura ta, apă caldă şi energie electrică gratuit este atrăgătoare pentru cei mai mulţi oameni. Şi conceptul de a fi plătit pentru surplusul de energie generat de instalaţie este greu să nu fie luat în considerare.

Independenţa

O soluţie eficientă de sistem solar vă va da posibilitatea de a obţine independenţă faţă de furnizorul de energie. Nu numai independenţă în înţelegerea economică, dar şi într-o înţelegere foarte absolută, de asemenea.

Cum funcţionează energia solara ?

Fundamental, exista două modalităţi de a utiliza energia de la soare: energia termică şi energie electrică. O instalaţie termică constă într-o serie de colectori pe acoperiş. Aceştia sunt capabili de a absorbi radiaţiile de la soare şi să le transforme în căldură, apă caldă sau ambele. Soluţia pentru energie electrică se numeşte fotovoltaic. Aceasta este o serie de panouri care conţin numeroase celule semiconductoare de siliciu care să transforme radiaţia solară în energie electrică. A treia soluţie este o combinaţie a celor două tehnologii din care rezultă într-o soluţie completă de energie de auto-suficienţă.

Energie solară termică

Aceste soluţii pot oferi apă caldă, încălzire sau ambele într-o singură soluţie. Realizarea acestei soluţii este într-adevăr destul de simplă, şi, de fapt, secretul este modul de a realiza soluţii eficiente. Practic o soluţie termică de energie solară se compune din unul sau mai mulţi colectori, de exemplu,pe acoperişul clădirii.În aceşti colectori se încălzeşte un lichid rezistent la îngheţ printr-un sistem de conducte, şi este transportat la un rezervor de depozitare sau pentru încălzirea centrală. Simplu, eficient şi gratuit.

Energie solară electrică

Energia electrică solară se numeşte Fotovoltaică sau pur şi simplu PV. Acesta este un mod eficient şi 100% curat de conversie a radiaţiei solare în energie electrică. Panoul solar cuprinde o serie de celule solare compuse dintr-un material fotovoltaic, care transformă radiaţia solară direct în curent electric. Acest curent poate fi folosit pentru a rula orice dispozitiv electric în casă, dacă este vorba de o lampă, maşină de spălat, televizor, un calculator, etc. Când echipamentul PV-instalat generează mai multă electricitate decât necesarul casei, excedentul poate fi introdus în reţeaua publică de electricitate şi puteţi câştiga bani sau primi o reducere corespunzătoare la facturile de la furnizorul de energie electrică.

Sisteme solare pentru producerea apei calde menajere

Soluţia “Solar Hot Water” de la SONNENKRAFT foloseşte energia de la soare pentru a încălzi apa necesară consumului casnic, de la bucătărie sau de la baie.

Panouri solare Bacau

Modelul de sistem cu panouri solare Sonnenkraft Compact E

Nu trebuie să fie scump pentru a devenii eficient energetic. SONNENKRAFT® vă oferă cea mai uşoară soluţie pentru a utiliza energia solară în casa dumneavoastră.
Mai ales că această instalaţie este garanţia pentru o soluţie de calitate premium Europeană care asigură aprovizionarea cu energie de lungă durată şi un impact pozitiv asupra mediului.

INSTALARE UŞOARĂ
Uşor de configurat şi de instalat ca urmare a SISTEMULUI “Plug and Flow”. Datorită designului suplu, Compact E are nevoie de foarte puţin spaţiu.

UNITATE DE CONTROL
O unitate de control nouă şi simplă face sistemul COMPACT E foarte uşor de operat. Acesta necesită, de asemenea, întreţinere minimă.

TEHNOLOGIE FIABILĂ
Soluţia se bazează pe o tehnologie dovedită şi durabila. Toate componentele sunt de calitate premium şi produse in Europa.

IMBINARE PERFECTĂ A COMPONENTELOR
Toate componentele sunt testate temeinic şi imbinate perfect. Noi folosim tehnologie de înaltă clasă pentru a asigura durabilitatea şi eficienţa.

 

Panouri solare BacauModelul de sistem cu panouri solare Sonnenkraft Compact Plus

Soluţia COMPACT Plus este soluţia cea mai convenabilă pentru cantităţi mari de apă caldă menajeră.
În primul rând pentru că această soluţie este garanţia pentru o instalaţie de calitate premium Europeană care asigură aprovizionarea cu energie de lungă durată şi un impact pozitiv asupra mediului.

OPERARE UŞOARĂ
Panoul de control intuitiv şi bine testat a soluţiei COMPACT Plus asigură o pornire şi operare uşoară.

OPŢIUNI DE MONTAJ FLEXIBILE
Grupul de pompare şi control PSKR poate fi montat atât pe rezervor cât şi pe perete, economie de spaţiu şi de conducte. Adaptare la nevoile dumneavoastră de montare.

TEHNOLOGIE FIABILĂ
Soluţia se bazează pe o tehnologie dovedită şi durabilă. Toate componentele sunt de calitate premium şi produse în Europa.

IMBINARE PERFECTĂ A COMPONENTELOR
Toate componentele sunt testate temeinic şi îmbinate perfect. Noi folosim tehnologie de înaltă clasă pentru a asigura durabilitatea şi eficienţa.

Sisteme solare cu aport la încălzire

Soluţia pentru apă caldă şi aport la încălzire de la SONNENKRAFT® foloseşte energia solarelui pentru a încălzii apa necesară consumului casnic de la baie sau bucătărie.

 

Panouri solare Bacau

Modelul de sistem cu panouri solare Sonnenkraft Comfort E

Varianta COMFORT E oferită de SONNENKRAFT® reprezintă soluţia optimă cu privire la costurile efective pt. producerea atât a apei calde menajere cât şi pentru încălzirea locuinţei. Această soluţie este constituită pe baza dezvoltării noului boiler PSR-E, prevăzut cu o o staţie de pompare foarte eficientă şi “modulul inteligent” pt. prepararea apei calde. Poate asigura până la 30% din necesarul de încălzire şi 80% din necesarul de apă caldă menajera.

NOUL MODUL DE PREPARARE AL APEI CALDE PROASPETE
Apa caldă,proaspătă şi igienică, este nouă cerinţă. O “unitate inteligentă” asigură livrarea unei cantităţi exacte de apă caldă proaspătă exact atunci când este cerută. Nu va mai fi necesară eliminarea apei calde stocate pt. prevenirea dezvoltării bacteriilor.

IMBUNĂTĂŢIREA STRATIFICĂRII
Noul registru solar este capsulat; având ca rezultat o umplere mai rapidă a părţii superioare a tanc-ului şi o diferenţă de temperatură mai mare între straturile acestuia ceea ce înseamnă o performanţă îmbunătăţită în vederea asigurării aportului la încălzire în lunile mai reci ale anului. Nouă izolaţie se aplica perfect şi reduce pierderile de căldură.

DOMENIU MARE DE REGLAJ AL SUPORŢILOR
Acesta asigură o poziţionare perfectă a tanc-ului pe orice fel de suprafaţă. Marginea de jos a tanc-ului acoperă picioarele, conferind un design atragator.

PSKR18/HE
Versiunea HE a lui PSKR18 vine cu o nouă unitate de control, prevăzută cu un panou de reglaj uşor de utilizat. Noul modul măreşte capacitatea de reglaj a debitului cu 30%.

 

Panouri solare Bacau

Modelul de sistem cu panouri solare Sonnenkraft Comfort E Plus

Varianta COMFORT E Plus este o soluţie termică solară mai complexă pentru producerea apei calde şi încălzirea locuinţelor.
Aceasta poate acoperii până la 50% din necesarul de încălzire şi 80% din producţia de apă caldă.
Sistemul este constituit din noul model de tanc (boiler) PSC-E prevăzut cu modul inteligent pentru producerea de apă caldă proaspătă, modul de înaltă eficientă pentru asigurarea stratificării şi un modul opţional pentru producerea agentului termic de încălzire. Toate aceste module sunt realizate astfel încât să funcţioneze perfect împreună.
Modulul de încălzire HKM20, care poate fi montat şi pe sistemul CONFORT E Plus, poate asigura controlul direct al încălzirii pe bază de radiatoare sau încălzire prin pardoseală, funcţie şi de temperature exterioară. RAS20 asigură o utilizare optimă a energiei solare în combinaţie cu sistemul de încălzire deja existent, în special centrale termice în condensaţie.

NOUL MODUL PENTRU PREPARARE APĂ CALDĂ PROASPATĂ
Apa caldă, proaspătă şi igenică la cerere şi în funcţie de necesităţi. O unitate inteligenta asigură furnizarea cantităţii exacte de apă caldă proaspătă, exact atunci când este cerută. Nu mai este necesară stocarea apei calde care ar putea favoriza dezvoltarea bacteriilor.

REDUCEREA PIERDERILOR DE CALDURĂ CU 20%
Noul tanc PSR prezintă mai multe îmbunătăţiri: este prevăzut cu un registru solar capsulat, încărcarea mai rapidă a părţii superioare şi o diferenţă mai mare a temperaturii între straturile acestuia, precum şi un randament superior în utilizarea aportului de căldură în perioada de primăvară şi toamnă.

DOMENIU MARE DE REGLAJ AL SUPORŢILOR
Acesta asigură o poziţionare perfectă a tanc-ului pe orice fel de suprafaţă. Marginea de jos a tanc-ului acoperă picioarele, conferind un design atragator.

MODUL DE ÎNCĂRCARE STRATIFICATĂ
Sistemul SLM50HE garantează o stratificare optimă în tanc-ul de stocare. Eficienţa marită a pompei asigură un consum mic de energie electrică.

Sisteme solare pentru instalaţii mari 

Panouri solare BacauModelul de sistem cu panouri solare Sonnenkraft Comfort E XL

Sistemul solar COMFORT E XL de la SONNENKRAFT® garantează funcţionarea la un randament maxim pentru sisteme solare de dimensiuni mari.

Beneficii

  • Asigura aprox. 30 – 70 % din necesarul de apă caldă.
  • Ideal pentru integrarea în sistemul solar de încălzire a piscinelor şi / sau asigurarea unei rezerve de energie.
  • O foarte mare eficienţă la încărcarea stratificată a tanc-ului de rezervă, prin intermediul modulului de încărcare stratificată.
  • Domeniile de utilizare sunt numeroase, cum ar fi turism (hoteluri), spitale dar şi asigurarea acestor facilităţi în cladirile publice.

Utilizarea În Construcţiile Noi

  • Apă caldă proaspătă şi igienică, prin intermediul modulului de preparare în regim continuu (modul apă caldă proaspătă)
  • Prevenirea infectării sau a formării de Legionella în sistemul de apă caldă potabilă.

Utilizarea în construcţiile Reabilitate

  • utilizarea optimă a energiei solare în sistemul de încălzire în regim continuu a apei (faza de pre-încălzire).
  • preţuri scăzute de conversie prin simpla integrare în sistemul deja existent, nefiind necesar clasicul vas de expansiune.
  • eficienţă mai mare decât în cazul utilizării sistemului cu tanc de apă caldă pre-încălzită.
Panouri solare SONNENKRAFT
3.3 (65%) 12 vote[s]

Comentariile sunt închise.