Centrale pe gaz şi cazane pe lemne Buderus

Centrale pe gaz şi cazane pe lemne Buderus

centrale si cazane buderus

 

BUDERUS

Un singur partener – nenumărate soluţii.

Punctul de pornire în alegerea oricărei variante de sistem: tehnică avansată de încălzire, oferită de Buderus. Pentru că, în mod evident, performanta fiecărui sistem este dată de componentele individuale ale acestuia. Un alt avantaj al sistemelor Buderus: programele noastre includ toate componentele de care aveţi nevoie. Şi la baza fiecărei componente stau cunoştinţele tehnice ale unei mărci de renume.

Avantaje pentru utilizator:

Cazane, boilere, automatizări, accesorii – toate produsele sunt proiectate într-o totală interdependenţă, motiv pentru care echipamentele de încălzire Buderus sunt uşor de instalat şi extrem de eficiente din punct de vedere energetic.

Buderus este una dintre mărcile de prestigiu ale diviziei termotehnice ale concernului german Bosch.

Centrale termice pe gaz convenţionale.

Centrale termice pe gaz condensare.

Cazane pe lemne din fontă.

Cazane pe lemne din oţel pe gazeificare.

Boilere.

Sfaturi utile pentru o încălzire economică

10 paşi pentru o încălzire economică

  • Nu porniţi instalaţia de încălzire decât dacă este cu adevărat necesar. Pentru reglare, utilizaţi programele de încălzire presetate sau propriile programe personalizate, în funcţie de preferinţele dumneavoastră de confort.
  • Aerisiţi camerele în mod corect în timpul sezonului rece deschizând larg ferestrele de două ori pe zi timp de aproximativ 5 minute. În acest context nu se recomandă, în momentul instalării sistemului de încălzire, montarea termostatelor în apropierea ferestrelor, întrucât pot aduce pierderi semnificative de căldură.
  • Uşile şi ferestrele provoacă o pierdere semnificativă de căldură, verificaţi-le izolarea. Rulourile exterioare sau jaluzelele trebuie închise noaptea.
  • În timpul perioadelor de tranziţie, continuaţi încălzirea ţinând cont de necesarul de energie şi utilizaţi funcţia de comutare între modurile vară / iarnă.
  • Nu aşezaţi mobila voluminoasă direct în faţa caloriferelor, de exemplu un divan sau un birou (distanţa minimă recomandată de 50 de cm). În caz contrar aerul încălzit nu va putea circula şi în consecinţă nu va putea încălzi camera.
  • În camerele în care vă petreceţi ziua puteţi regla temperatura ambiantă, de exemplu la 21° C, iar pentru noapte 17° C vor fi probabil suficiente. În acest scop utilizaţi modurile de zi şi de noapte.
  • Nu încălziţi excesiv camerele. Acest lucru nu este benefic pentru sănătate şi în plus se poate dovedi foarte costisitor. Dacă reduceţi temperatura ambiantă în timpul zilei, de exemplu, de la 21° C la 20° C, veţi economisi aproximativ 6 procente din costurile de încălzire.
  • O atmosferă agreabilă nu depinde numai de temperatura ambiantă ci şi de umiditatea aerului. Cu cât aerul este mai uscat, cu atât atmosfera din camera pare mai răcoroasă. Plantele verzi contribuie la ameliorarea nivelului de umiditate al aerului.
  • Puteţi face economii, de asemenea, în ceea ce priveşte prepararea apei calde menajere: porniţi pompa de circuit numai periodic. Testele au demonstrat că este suficient dacă pompa de circuit funcţionează trei minute la o jumătate de oră.
  • Înainte de sezonul rece se recomandă verificarea şi, după caz, înnoirea izolaţiei termice a locuinţei.

Centrale pe gaz şi cazane pe lemne Buderus
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Comentariile sunt închise.